Hypotheken

Voordat u een woning wil gaan kopen is het belangrijk te laten checken of u de koop rond kunt krijgen op basis van uw inkomen en/of spaargeld. Een hypotheek is een financieel product dat goed bij u moet passen. Aangezien u een financiële verplichting aan gaat voor een periode die kan oplopen tot 30 jaar, dient hier de nodige aandacht aan te worden geschonken.

Op 1 april 2018 is Wilburg Makelaars een samenwerking aangegaan met De Hypotheker. Vanwege deze samenwerking bundelen we onze krachten vanuit 1 locatie.

Heeft u vragen over het hypotheekadvies die betrekking hebben op het kopen van een bepaalde woning, dan is er direct overleg met de hypotheekadviseur. Zo krijgt u snel een duidelijk een advies en weet u of u kunt verkopen of juist die leuke woning kunt kopen. Ideaal in deze tijd, waarin snel kunnen schakelen op de woningmarkt van groot belang is.

Bezoek de website van De Hypotheker, voor veel meer informatie over de financiering van een woning.
https://www.hypotheker.nl/vestigingen/zuid-holland/hypotheekadviseur-den-haag/lorentzplein/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=googlemijnbedrijf