Verhuur

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om u te informeren over de mogelijkheden met betrekking tot verhuur van uw woning.

Aanbieden

Nadat de juiste huurvoorwaarden en de huurprijs in overleg met u zijn vastgesteld en overeengekomen, gaan wij actief op zoek naar de juiste huurder en zullen wij uw woning online aanbieden.
Uw woning wordt niet alleen gepubliceerd op onze eigen website, maar ook op diverse websites van onze partners. Op deze manier wordt uw woning vindbaar voor mogelijke huurders. Natuurlijk verzorgen wij professionele foto’s en maken wij een duidelijke omschrijving van het object.

Bezichtigen

Zodra wij een of meerdere kandidaat huurders hebben gevonden, plannen wij een bezichtiging in van uw woning. Bij deze bezichtigingen is er altijd een ervaren verhuurmakelaar aanwezig om de kandidaten rond te leiden en hun vragen te beantwoorden. Hierdoor bespaart u als verhuurder tijd. Het spreekt vanzelf dat wij na iedere bezichtiging een terugkoppeling verzorgen van de bevindingen.

Screening

De kandidaat huurder is na het bezichtigen van uw woning enthousiast en geeft aan uw woning te willen huren. Hoe gaan we verder? Om risico’s voor u zoveel mogelijk te beperken, screenen wij de huurders zo goed mogelijk met verschillende tools en procedures. Als de kandidaat aan alle voorwaarden en wensen voldoet, beoordelen wij samen met u of u met deze kandidaat de huurovereenkomst wenst aan te gaan en bespreken wij alle voorwaarden. Alle gemaakte afspraken verwerken we in een huurcontract.

Oplevering

Na ondertekening van de huurovereenkomst en ontvangst van alle betalingen volgt de oplevering. De huurder ontvangt de sleutels van de nieuwe woning. Een mooie dag voor iedereen, maar ook een belangrijk moment. Dit is namelijk het moment om een zorgvuldig inspectierapport op te stellen. De verhuurmakelaar is namens u aanwezig om deze overeenkomst op te stellen en de staat van het pand vast te stellen door middel van foto’s. Op deze manier worden eventuele discussies in de toekomst uitgesloten.

Beëindiging huurovereenkomst

Wanneer een huurder opzegt, maken wij een afspraak voor een laatste inspectie van de woning, en zorgen er voor dat de betaalde borgsom wordt terug gestort aan de huurder.

Zo ontzorgen wij u van A tot Z bij de verhuur van uw woning.