Aankoop

Wanneer u heeft besloten een woning aan te kopen, komt er heel wat op u af waar u niet elke dag mee te maken heeft. Wij begeleiden het gehele traject: van bezichtiging tot aan de notaris!

Zoeken


U kunt bij ons kosteloos een zoekopdracht invullen, op deze manier kunnen wij heel gericht gaan zoeken in ons bestand, waar tevens al onze collega makelaars woningen op aanbieden. Indien u een woning wil bekijken bij een willekeurige makelaar, dan zorgen wij voor een afspraak met de verkopende makelaar om de woning te gaan bezichtigen

Bezichtigingen


U bezoekt samen met ons de woning. Wij stellen vervolgens de waarde van de aan te kopen woning vast en bepalen samen met u de aankoopstrategie, waarbij de makelaar u voortdurend op de hoogte houdt en gaat voor de laagst mogelijke aankoopprijs.

Onderzoek


U kunt tijdens de bezichtiging op de leuke dingen van de woning letten, omdat wij juist alle aandacht hebben voor de minder leuke aspecten, zoals:

  • Bouwkundige gebreken
  • De werking van de technische installaties
  • Algehele staat van de woning
  • Waarde van de woning

Wij delen onze bevindingen met u en zullen wij, indien noodzakelijk, verder onderzoek adviseren zoals een bouwtechnisch onderzoek of een funderingsonderzoek.

Onderhandelen


Wij onderhandelen niet alleen over de prijs maar ook over andere zaken zoals:

  • Roerende zaken
  • Ontbindende voorwaarden
  • Wel of geen bankgarantie
  • Datum van oplevering

Koopovereenkomst


Als de koop gesloten is, begeleiden wij u bij de overige zaken zoals het controleren en doornemen van de koopovereenkomst. Zitten hier geen onvolkomenheden in, en is het voor u duidelijk wat er precies bedoeld wordt?

Laatste inspectie


Op de dag van overdracht vindt ook de laatste inspectie van de woning plaats, vóór de overdracht bij de notaris. Hierbij bekijken we samen met u de woning of deze is opgeleverd zoals met verkoper is afgesproken.Overdracht


Tot slot gaan we met u mee naar de notaris en begeleiden u bij de notariële overdracht.